Behandelingsaanbod in de praktijk

Ons lichaam, huid, onze psyche en ziel worden tegenwoordig zwaar belast. Enerzijds door luchtverontreiniging, niet juiste voedingsstoffen, anderzijds door een gejaagd leven, te weinig beweging, te veel stress, spanning en te weinig luisteren naar onze lichaamssignalen en onze innerlijke stem. Helaas heeft dit voor veel mensen tot gevolg dat hun weerstand afneemt, zij zeer vermoeid en uitgeput raken en dat zowel lichamelijke als geestelijke klachten ontstaan. Kortom: het lichaam raakt uit zijn natuurlijke balanssituatie.

Binnen mijn praktijk kan ik diverse behandelingen aanbieden. Enerzijds kan het een behandeling zijn, die alleen het welzijn bevordert, anderzijds kan het preventief of herstellend zijn. In alle gevallen betekent het dat ik je in een ontspannende sfeer zal ontvangen en dat alle aandacht naar je uitgaat.
Het doel van de behandelingen is het lichaam (en/of de huid) weer te reinigen van afvalstoffen en energetisch terug te brengen in harmonie en de natuurlijke (energetische) gezondheid te bevorderen voor je innerlijk en uiterlijk, zodat je mijn praktijk als een ander, verfrist mens verlaat.

De twee hoofdverdelingen zijn Natuurlijke Energetische Heling en Energetische Huidverzorging. Als het nodig is kunnen de behandelingen met elkaar gecombineerd worden.

Openingstijden voor behandelingen: Dinsdag, woensdag en donderdag: 9.00 tot 16.00 uur en Vrijdag: 9.00 tot 12.00 uur. Behandelingen alleen op afspraak.

Tijdens mijn behandelingen geef ik je met liefde mijn tijd, alle aandacht,
diepe ontspanning en mijn jarenlange expertise