Energetische huidverzorging en huidverbetering

Harmonieuze en complete huidverzorging gebaseerd op de 4 elementen en energiedoorstroming

Schoonheid is veel meer dan het "plaatje”, de buitenkant. Schoonheid gaat eigenlijk over leefstijl: gezond en bewust leven, accepteren dat je ouder wordt (en wijzer), tijd nemen om te kunnen genieten van kleine dingen in je leven. Schoonheid is dus onlosmakelijk verbonden met gezondheid en innerlijke balans. Wanneer deze aanwezig zijn samen met de juiste aandacht voor huidverzorging, zal de huid stralen.

Doordat we in onze maatschappij te veel op uiterlijke zaken zijn gefocust, vergeten we ons innerlijk welzijn. We zijn vaak te gestrest, leven niet meer volgens ons natuurlijk, innerlijk ritme.
Blauwe Lotus biedt energetische behandelingen voor huidverzorging, waarbij je huid hoogwaardige voedingsstoffen krijgt op basis van de 4 elementen, die het nodig heeft. Tijdens de behandeling geef ik een energetische massage, die de zowel de huid als het innerlijk ten goede komt. Eventueel is een combinatie mogelijk met een natuurlijke helingbehandeling, met adviezen voor thuis.

Ik geef je met liefde mijn tijd, alle aandacht en mijn jarenlange expertise. Ik hoop dat je ervan geniet.

De producten

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van hoogwaardige natuurlijke producten op basis van algen, plantenextracten en essentiële oliën. De producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, van hoge kwaliteit en ik geef je specialistische ondersteuning en persoonlijk advies.

it make sense

Algologie heeft de geheimen van de eindeloze schoonheid van de zee ontdekt.
Al duizende jaren gebruiken vrouwen uit Oosterse beschavingen zeewater en zeeplanten op hun huid, met verbazingwekkende resultaten. Wetenschappers hebben zeeplanten en zeewater geanalyseerd met verrassende resultaten: meer dan 40 natuurlijke vitaminen, mineralen, plantaardige hormonen en proteïnen werden gevonden in dezelfde samenstelling en concentratie als in ons lichaam.
Algologie biedt een tal van specifieke producten en behandelingen voor gezicht en lichaam.

de 4 elementen 

Tijdens de lange periode, dat ik al werk met dit prachtige product ontdekte en voelde ik dat Algologie de fundamentele eigenschappen van de natuurkrachten bezit: aarde, water, lucht en vuur.
De aarde is rijk aan mineralen en symbool voor overvloed en regeneratie.
Water is vloeibaar en sensueel en staat symbool voor zuiverheid. Hydraterend en vitaliserend.
Lucht is een vederlichte, onzichtbare bries. Verfrissend en verkwikkend.
Vuur is een bron van energie en licht. Synoniem voor passie, verwarming en transformatie.
Naast de energetische massage maakt de kracht van de elementen de behandeling heel compleet en effectief.

taking beauty back tot nature

Neoderma is een lijn voor huidverzorging, die "schoonheid terug naar de natuur brengt”.
Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen problemen bij huidverzorging worden behandeld.
De Neoderma producten bevatten exclusieve Kruiden Cocktails. De cocktails bevatten 3 actieve kruiden met een synergetische werking om een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

Met name de "Biopeeling”, de speciale algen / kruidenbehandeling, wordt ingezet bij huidproblemen en huidveroudering.

De behandeling

In mijn praktijk kan ik je een groot scala van specialistische behandelingen aanbieden: Voor versteviging of verjonging; verbetering van de vochtigheidsgraad en het vetgehalte en voor de zeer gevoelige huid. Graag zal ik je adviseren welke behandeling het meest geschikt is.

Ik zal je ontvangen in een ontspannen sfeer, met fijne muziek en op een comfortabele ligstoel zodat je tijdens de behandeling tot totale rust kan komen en als een ander mens mijn praktijk verlaat. Neem voor deze behandeling dan ook de tijd, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Tijdens iedere behandeling krijg je een door mij ontwikkelde heerlijke, ontspannende, energetische massage voor hoofd / gezicht / hals / décolleté en schouders . Omdat ik Tera-Mai™ Reiki / Seichem Master ben, zal indien het nodig is automatisch de Reiki-energie stromen. Je zult dit zeker als een mooie verrijking ervaren.

Huidproblemen en/of allergieën

Bij huidproblemen volgt eventueel een therapeutische behandeling met voedingsadviezen en supplementen of het testen op allergene stoffen via de energiebanen.

Combinatie huidverzorging met Energetische Massages

Het is mogelijk en aan te raden om de huidbehandeling te combineren met specifieke energetische massages, zoals de energetische Tui-Na massage, de Aromatherapeutische Edelsteenmassage of de Kristal- of Chakra-Lay-out. Daarbij kan dan ook gebruik worden gemaakt van massage-olie met essentiële oliën.

Zo wordt je huidverzorging harmonieus en compleet  |  Je komt dichter bij jezelf  |  Je kunt weer stralen