Supplementen / aanvullende middelen bij de behandelingen

Tijdens en/of na de behandelingen is het soms verstandig om een middel in te zetten, ter ondersteuning van het helingproces. Ook kunnen deze middelen los van een behandeling worden ingezet. Graag geef ik hierover advies.

Naast de advisering maak ik gebruik van de BIO-TENSOR. Dit is een instrument, dat de energietrilling en de verandering daarin, bij de cliënt kan testen. Het is dus erg geschikt voor het uittesten van supplementen: De diverse buisjes met stoffen worden in de handpalm gelegd. Doordat alle stoffen een bepaalde trilling hebben en de mens zijn eigen trilling, gaat de geteste persoon met zijn energie reageren op de trilling van de stof. De BIO-TENSOR meet dan deze trilling en geeft de uitslag. Zeer uitgebreid (hoeveelheid, tijdstip en duur van inname etc.) en nauwkeurig  is te testen of mogelijke vitaminen-, mineralen of andere suppleties, zoals Bach bloesemremedies of phyto-preparaten noodzakelijk zijn.

Bach bloesemremedies

De bloesemremedies, die in de vorige eeuw ontwikkeld zijn door de Engelse arts Dr. Edward Bach, worden volgens zijn originele methode gemaakt: de bloesems en bloemen van planten en bomen worden biologisch gekweekt en met de hand geoogst. Vervolgens worden ze verhit met zuiver bronwater, waardoor de bijzondere (energetische) kracht, de essentie van de bloem, in het bronwater wordt opgenomen. Dit water wordt geconserveerd in alcohol en afgevuld in flesjes. De bloesemremedies bestaan uit 38 verschillende tincturen plus 1 tinctuur en 1 crème voor noodgevallen.  De tincturen werken op de gemoedsstemmingen, zoals angst, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet en eenzaamheid.
Naast mijn advisering zal ik gebruik maken van de BIO-TENSOR, om te testen welke bloesemremedie het meest noodzakelijk is (zie boven), daarna zal ik de specifieke combinatie van tincturen bereiden.

Voedingssupplementen

Al sinds de start van mijn praktijk werk ik met SOLGAR   voedingssupplementen. Dit zijn prachtige hoogwaardige producten, die wetenschappelijk onderbouwd zijn, van 100% natuurlijke oorsprong en waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en hulpstoffen. Ook zijn diverse Phyto-aroma supplementen mogelijk.
Naast mijn advisering zal ik gebruik maken van de BIO-TENSOR, om te testen welk supplement het meest noodzakelijk is (zie boven).