Reacties van cursisten

Juli 2018 Tera-Mai Reiki en Seichem MASTER Weekend
Dank jullie wel voor het vele werk en liefde die jullie in dit weekend hebben gestoken. Ik ben er nog vol van wat er allemaal gebeurd is. Ik voel me licht en blij. Verwonderd dat mijn lichaamsbewustzijn zo duidelijk aanwezig was. We werden zo duidelijk begeleid door de spirits. De energie stroomt weer.
Ik heb gereedschap gekregen. Pfff, heftig weekend, maar ik ben zo blij dat ik gekomen ben. Nel

Juli 2018 Tera-Mai Reiki en Seichem MASTER Weekend 
Het was fijn om bij de Master Weekend aan te sluiten. De sfeer was goed, en de omgeving, locatie prima. Het was fijn om met het groepje te kunnen oefenen. Leerzaam. De lunch was uitstekend verzorgd. Super lekker en in alles voorzien. Dit hebben de beide dames erg goed voorbereid. Mijn complimenten!  Anny

Juli 2018 Tera-Mai Reiki en Seichem MASTER Weekend 
Ik was behoorlijk van slag, dat uitte zich in het bijzonder doordat ik mij sneller emotioneel geraakt voelde. Ik snakte veel meer naar een warme arm om mij heen dan anders. Ik was kortaf dus sneller geprikkeld, voelde me anders dan normaal.Dit heeft een aantal dagen geduurd, ondanks dat wat wij zondags gedaan hebben.
Ik voel nu veel sneller de dingen van anderen aan dan daarvoor. Ik voel voor mijzelf meer contact met Boven.
ik vond het een heel leerzaam weekend. Warme groet  T.

3-2018 cursus Golden Tera-Mai Reiki 1+ Seichem 1
Onlangs bij Irene de Tera-Mai Reiki 1 en de Seichem 1 mogen volgen. Een prachtige ervaring. Irene verzorgt veilige, ontspannen en verrijkende cursusdagen, waarin alle onderdelen tot in de puntjes aandacht krijgen. De ruimte, de sfeer, de lunch en de cursusmap, alles ademt een zeer prettig gastvrouwschap. Irene weet haar kennis en ervaring over te brengen op een niet zweverige manier, met respect voor iedere persoon. Ze geeft elk individu ruimte en aandacht. Ik heb nieuwe kennis en ervaring opgedaan die mij in mijn leven helpt de hyper-sensitiviteit te hanteren en om te zetten in bruikbare energie.

In het dagelijks leven merk ik een aantal dingen:
- wanneer ik mijn aura wat compacter maak raak ik niet of nauwelijks overprikkeld in situaties waar ik voorheen sterk overprikkeld raak.
- ik merk veel beter in staat te zijn om los van angst, onzekerheid o.i.d. complexe situaties met betrekking op directe eigen behoefte te overzien en dan ook keuzes te maken die niet ten nadele van mijzelf zijn. Dat betekent dat ik inderdaad mijn gal meer spuw, mezelf niet verloochen en ruimte geef voor mijn eigen behoefte. Jordy.

3-2018 cursus Golden Tera-Mai Reiki 1 + Seichem 1
De cursus Tera-Mai Reiki 1+ Seichem 1 was een hele bijzondere ervaring. Ik wist niet zo goed wat te verwachten. De zorgvuldigheid, de passie, de betrokkenheid en de liefde waarmee Irene te werk gaat is bewonderenswaardig en zorgde voor een fijne flow en sfeer. Dankbaar dat ik Irene en Blauwe Lotus heb gevonden op mijn pad! Eric.

1-2018 Cursus Tera-Mai Seichem II
Seichem II gaf me een beter basisgevoel, meer geaard en daardoor meer helderheid en duidelijkheid. Seichem II maakte me sterker. Irene’s manier van ons verder laten kennismaken en hernieuwen van de kennis van de Golden Reiki II en  Seichem II vind ik duidelijk en open. Ze zorgt dat alles in een fijne en rustige sfeer overkomt. Ze geeft ieder de ruimte die nodig is. Ze geeft soms dingen aan, die we voelen, overkomen, als een soort bevestiging. Haar rustige manier van werken en samenwerken geeft mij een goed gevoel. Carola.

12-2017 Workshop Violet Fire en Flame en Cursus Seichem 2 (1-2018)
In december 2017 een workshop Violet Fire en Flame gedaan. En in januari Seichem 2. De energie waarmee je gaat werken voelt licht en zo helder. Je krijgt tools om mee te werken, voor jezelf in eerste instantie . Het was voor mij een verdieping van eerdere cursus die ik bij Irene gevolgd heb. De reden waarom ik bij haar deze cursussen gevolgd heb is dat Irene integer te werk gaat en niets zal opdringen. De energie waarmee ze werkt voel heel zuiver en puur. Dank hiervoor !! Ingrid.

12-2015 Upgrade-cursus naar Golden Tera-Mai Reiki II
De GOUDEN Reiki II heeft me een dieper inzicht gegeven. Ik heb meer gevoel bij de behandelingen, alsof ik een betere basis heb. Carola

2009, Verdiepingscursus Tera-Mai Reiki I
Blij ben ik dat ik de verdiepingscursus reiki 1 gevolgd heb.
Naast een welkome herhaling van oefeningen voel ik een verdieping o.a. door meditatie en nieuwe oefeningen.
Mede door de afwisseling en sfeer waren het vier intensieve en fijne middagen.
Over reiki heb ik meer geleerd en er voor mezelf veel aan gehad.

juli 2008: Herinitiatie Tera-Mai™ Reiki I: 
Ik ben erg blij, dat ik opnieuw de Reiki I initiatie heb gekregen.
Het was een prachtige ervaring, allereerst,omdat ik duidelijk voelde dat er engelen en gidsen aanwezig waren, en ik nu ook heel sterk geloof en voel dat God bestaat.
Ik voel mij steeds vaker gelukkig en ik heb op alle fronten hulp gekregen, bovendien ben ik door deze Tera-Mai™ Reiki-herinitiatie veel beter geaard. Ik kan nu ook Reiki geven en ik merk nu dat de Universele Energie beter door mij stroomt, met alles wat ik doe. Tera-Mai™ Reiki heeft mijn leven totaal op z’n kop gezet en het geeft mij alles wat ik nodig heb. Ik ben echt een gezegend mens. Loes.

mei 2008 cursus Tera-Mai™ Reiki  I.
Ik ben met Reiki voor de eerste keer in aanraking gekomen via een collega, die mij aanbood bij mij Reiki toe te passen, toen ik haar vertelde dat ik zo'n bukpijn had. Ik vertelde haar dat ik daar altijd wel last van had. Zij raadde mij aan naar Irene Daum te gaan. Ik heb haar raad opgevolgd en ben na een aantal Tera-Mai™ Reiki -behandelingen bij Irene van mijn chronische buikpijn afgekomen.
Ik heb Irene toen ook verteld, dat ik wel geinteresseerd was, zelf zo'n initiatie te ondergaan, zodat ik ook bij mezelf Reiki zou kunnen toepassen.
Drie dagen na mijn Tera-Mai™ Reiki-initiatie voelde ik een knobbeltje in mijn borst. Het bleek kwaadaardig te zijn. Inmiddels ben ik geopereerd en blijkt het niet uitgezaaid te zijn. Ik was er gelukkig op tijd bij. Door de Reiki ben ik deze onzekere periode verbazingwekkend rustig doorgekomen. Reiki zorgde ervoor, dat ik goed kon slapen en geloof voelde in volledig herstel, eigenlijk vanaf het begin.
Ik ben ervan overtuigd, dat Tera-Mai™ Reiki voor mij een rijke aanvulling is geweest en nog steeds is voor mijn innerlijke rust en herstel. Margreet.

1 en 2 april 2008 cursus Tera-Mai™ Reiki  I.
Het was een cursus waarbij heel bijzondere Engelenenergie aanwezig was. De cursisten hebben dit zelf ook mogen voelen en ervaren. De blijheid en geluk van de cursisten dat ze de Tera-Mai™ Reiki zo goed hebben kunnen voelen, was van de gezichten te lezen. De cursist die de herinitiatie heeft ontvangen voelde de energie beduidend sterker dan voorheen. Het waren twee heel bijzondere dagen waar iedereen van heeft genoten. Ik bedank hiervoor alle Spirituele Energieën, die ons hierin wilden begeleiden.

april 2008: Wat de Tera-Mai™ Reiki I cursus mij gegeven heeft ;
De cursus was voor mij vooral het gevoel van "je hoeft niet zweverig te doen om de energie te ervaren". Tijdens de cursus voelde ik niet altijd veel, maar dat was ook niet altijd nodig vertelde Irene, de energie is er toch wel. En dat klopt ook want op sommige momenten voelde ik de energie prikkelen en kolken in mijn handen, dat was een hele mooie gewaarwording. Ik weet ook dat ik nu een weg ingeslagen ben die voor mij als heel natuurlijk en goed aanvoelt.
Een mooi moment deze week vond ik toen een collega echt niet lekker in haar vel zat. Mijn gevoel ging uit naar haar en ik wreef even over haar schouder, de energie voelde  zo sterk, dat ik er zelf even van terugschrok. Blijkbaar had ze het nodig, ik ben heel dankbaar dat je dan als "doorgeefluikje"mag dienen.
Reiki-energie voelt aan als hele liefdevolle energie.

18 en 19 februari 2008 cursus Tera-Mai™ Reiki  I.

De cursisten vonden het een heel ontspannen en persoonlijke cursus met een prettige hoeveelheid informatie. De energiekracht van de cursisten is sterk toegenomen en ze hebben dit zelf goed kunnen ervaren. Een van de cursisten was behoorlijk grieperig, maar wilde de cursus toch erg graag meemaken. Door de Tera-Mai™ Reiki voelde ze zich na iedere cursusdag duidelijk beter dan bij de start.

Op 18 en 19 januari 2008 was de eerste cursus van de Tera-Mai™ Reiki  I.
Het is een mooie cursus geweest, met prachtige energie. De cursist heeft deze dagen als erg ontspannen ervaren en voelde zich sterk geaard. Met alle informatie en de initiatie kan zij nu gaan werken met de Tera-Mai™ Reiki energie en kan deze energie verder ontwikkelen, zodat zij sterker in haar eigen energie kan staan.

Sylvia's reactie bij de terugkom-bijeenkomst:
Direct na de initiatie voelde ik me sterk verbonden met de Aarde, goed geaard. Door iedere dag te werken met de Tera-Mai™ Reiki geeft de energie mij rust, meer stabiliteit in mijn emoties, helderheid in mijn denken en meer vertrouwen in mijn intuïtie. Hierdoor kan ik zaken van alle dag veel beter aan. De informatie gekregen tijdens de cursus kan ik goed dagelijks inpassen.