Cursus Tera-Mai™ Reiki en Seichem

Vanaf januari 2008 zijn de cursussen Tera-Mai™ gestart.
Na een lange diepgaande voorbereidingsperiode was het zo ver dat ik kon starten met de cursussen in de Tera-Mai™. Ik beschouw het dan ook als een eer dat ik het innerlijk genezende kanaal voor de prachtige Universele Energie mag gaan openen bij de cursisten en de theorie van de zelfhelende energie mag doorgeven.

Misschien ben je na het lezen van de algemene informatie over de Tera-Mai™ en/of na het ondergaan van mijn Tera-Mai™-behandeling (aan)geraakt door deze Universele Energie van de Bron. Het is dan het overwegen waard om je innerlijke kanaal voor deze Universele Levensenergie weer te (her)openen. Dit kan door een zgn. "initiatie” of wel "inwijding”.
Ieder mens krijgt met zijn geboorte een voorraad levenskrachtenergie mee. Gaandeweg ons leven verbruiken wij deze energie in ons dagelijks leven. Belangrijk is het dus om deze energie aan te kunnen vullen. Wanneer dit niet kan door alle ervaringen op lichamelijk, emotioneel gebied raken we uitgeput, omdat ons energiekanaal langzaam dichtgeslibd raakt.

Door het (her)openen van dit innerlijke energiekanaal zal je zelfgenezend vermogen verstrekt worden op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele als het spirituele vlak. Wij zijn dan weer in staat om veel van deze levenskrachtenergie in ons op te nemen en in nauwer contact te komen met de Bron. Deze natuurlijke energie stroomt na de "inwijding” of "initiatie” in een krachtige en geconcentreerde vorm vanuit de Bron door de handen van de Tera-Mai™-gever.
De Tera-Mai™ -methode vitaliseert onze levenskracht en brengt de energieën in ons lichaam in harmonie. Dit alles met de zachtheid en de onvoorwaardelijke liefde van de Tera-Mai™ Reiki en Seichem.

De Tera-Mai™ kent de volgende graden:
Cosmic-Gold en Golden Reiki 1, 2, 3 ( Master), Teacher en IV t/m VII
Seichem 1, 2, 3 (Master), Teacher en IV t/m VII

Het is mogelijk om gelijktijdig de cursus en initiatie te doen voor Reiki 1 en Seichem 1. Daarmee ontvang je alle GOLDEN energieën van de Tera-Mai™.

Herinitiaties Reiki naar Tera-Mai™ Reiki

Het is mogelijk een Herinitiatie te ontvangen voor mensen, die al een initiatie hebben ontvangen volgens de Dr. Usui-methode. De kosten voor deze Herinitiatie is uiteraard lager, dan een gewone initiatie.

Certificering

Als GOLDEN Tera-Mai™ Reiki / (Akasha) Seichem-Master en Teacher ben ik geregistreerd op de website van Kathleen Milner www.KathleenMilner.com en http://www.vereniging-teramai.nl  Je krijgt dus de opleiding en "inwijding” of "initiatie”, zoals deze is voorgeschreven volgens de standaarden van de Tera-Mai™. Na iedere cursus krijg je een officieel certificaat.

Voor meer informatie over de cursusdata en de inhoud van de cursus kun je contact met mij opnemen. 
Je kunt ook aanmelden voor de nieuwsbrief.