Nieuwsbrief

Ik probeer 4x per jaar een nieuwsbrief te verzorgen, waarin ik je op de hoogte houd van de cursusdata en nieuwtjes.

Stuur mij een bericht  met je naam, adres en telefoonnummer*. Geef s.v.p. aan of je belangstelling hebt voor  
-Natuurlijke Heling en Cursussen of
-Energetische Huidverzorging of
-voor beide.

Je ontvangt dan per e-mail de Nieuwsbrief.

*Met de verzending van jouw email ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

MASTER MEETING

zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018  te Babberich (gemeente Zevenaar)   van 10.00 – 17.00 uur

30-5-2018

Beste Tera-Mai™-Masters/beoefenaars hier in Nederland

TERA-MAI™ BEWEEGT EN STROOMT

Na weer een periode van bezinning is opnieuw het initiatief/behoefte ontstaan om een Tera-Mai™- meeting te organiseren voor Tera-Mai™ Masters.

Irene Daum en Deborah Kicken willen voor Tera-Mai™ Reiki en - Seichem Masters een weekend organiseren.

Het feit dat vorig jaar grondlegster Kathleen Milner uiteindelijk besloot om voor haar moverende redenen toch alleen naar Engeland te gaan om workshops te doen, wil niet zeggen dat wij niet zelf verder kunnen gaan met meetings c.q. mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen, informatie te delen en aan bijscholing te doen.

Graag willen we opnieuw een poging doen om het werken met allerlei (gechannelde) energieën en technieken ondergebracht in het Tera-Mai™-Healingsysteem, nieuw leven in te blazen. Ook is de intentie om Tera-Mai™ Masters de mogelijkheid te bieden om updates te doen en weer volledig op de hoogte te zijn, zodat ze volgens de laatste instructies van grondlegster Kathleen Milner Tera-Mai™-healing kunnen uitdragen. 

DIVERSE MOOIE WORKSHOPS

Op de zaterdag willen we met de Golden Tera-Mai ™-Reiki aan de gang om vervolgens op de zondag met de verdieping in Tera-Mai™ Seichem en deels Tera-Mai™ Akasha Seichem verder te gaan.

Op beide dagen kunnen allerlei vragen aangaande de nieuwste wijzigingen, toevoegingen en vernieuwde instructies worden gesteld.

NIEUWE HEALINGTECHNIEKEN VAN DEZE TIJD

Zoals jullie inmiddels al hebben kunnen lezen op de site van Kathleen Milner of in haar nieuwsbrieven, zijn er de afgelopen jaren en nog steeds, in o.a. de Tera-Mai™ -Reiki en -Seichem nieuwe effectievere helingenergieën en technieken bijgekomen. Zo kunnen we nog beter passend in deze tijd, aan het opschonen en groeien van ons zelf werken. Vaak gaat het om oude technieken uit vroegere tijdperken, in een nieuwer passend jasje gestoken, waarvoor nu weer de tijd rijp lijkt te zijn om opnieuw mee te mogen werken.

De ervaringen tot nu toe worden beschreven als meer ondersteunend, betere en vaak snellere energetische verwerking bij het opruimen van oude stagnerende energie en betere verwerking van allerlei bewustzijn-veranderende energieën van gene zijde, welke voortdurend door ons heen gaan. 

MELD JE BELANGSTELLING EN NOTEER ALVAST 14 en 15 juli 2017

We hopen dat je door het lezen hiervan enthousiast bent geworden om deel te nemen aan onze Master Meeting. Hopelijk krijgen we veel aanmeldingen binnen. Graag horen we zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 2 juli van je zodat we in het aangekondigde  Tera-Mai ™ Master Meeting veel met elkaar kunnen delen. 

DEZE WEEK STUREN WIJ DE GEREGISTREERDE MASTERS EEN EMAIL MET ALLE INFORMATIE.

Warme groet, 

Irene Daum-den Engelse            en                      Deborah Kicken
Blauwe Lotus - bewust in balans                                 Praktijk De Straal
info@blauwelotus-balance.nl                               dkicken@telfort.nl
www.blauwelotus-balance.nl                              www.destraal.nl