Tera-Mai Reiki / Seichem : Helen met de 5 universele stralen

Energie bevindt zich overal om ons heen, in ieder levend wezen
Alles is energie en trilling
Alles wat leeft heeft die energie nodig
om te kunnen leven, groeien en herstellen

Tera-Mai  opent jouw energiekanaal waardoor
bewustwording, zelfontplooiing, verrijking en genezing kan plaatsvinden

Tera-Mai Reiki en Seichem behoren tot het Tera-Mai-helingsysteem van Kathleen Ann Milner.


Binnen dit systeem wordt gewerkt met energie vanuit de 5 helende universele stralen: Aarde (Reiki), water (Sophi-El), vuur (Sakara) en lucht (Angeliclight) en sinds februari 2017 ook met Akasha (Ether).
Omdat de aardse trillingen verhoogd zijn omvat Tera-Mai Reiki naast de Golden Elemental energie ook Cosmic-Gold energie en de Golden Bubbles. Hierdoor is het helende vermogen sterk verhoogd, wordt negativiteit naar beneden en naar buiten geduwd, wordt de wortel achter problemen losgemaakt en verwijderd, de energie zal nog beter via de handpalmen kunnen stromen en zal Gouden energie vrij gaan bewegen in de Solar Plexus.

Tera-Mai Reiki / Seichem zijn natuurlijke methoden van genezen, waarbij met verschillende helingtechnieken wordt gewerkt.

Door een Tera-Mai-behandeling komt het genezingsproces op gang: het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.  
Tera-Mai Reiki en Seichem werken door op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele als het spirituele vlak. Daardoor is het geschikt voor het behandelen van een grote verscheidenheid van klachten.
Het Tera-Mai Reiki / Seichem helingsysteem gaat verder dan het verhelpen van de symptomen en werkt aan de oorzaak van de klacht of ziekte.
Daarnaast wordt het persoonlijke groei- en ontwikkelingsproces gestimuleerd en inzichtelijker.