De 5 Elementen van het Tera-Mai™ Reiki / Seichem helingsysteem

Reiki

is verbonden met het element AARDE
Zij voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van de planeet Aarde zelf.
De energie maakt het je mogelijk je karma sneller uit te werken

Sophi-El

is verbonden met het element WATER
Zij is net als het water zelf, zowel zacht als doortastend en voelt aan als golven van koele energie. Deze energie dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern van een verstoring te vinden (oorzaak en gevolg). Daarnaast opent zij het hart, zodat je meer liefde kunt uitdragen en ontvangen. Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling brengt de persoon, die ermee behandeld wordt, het gevoel van vreugde en de ervaring "ik verdien het om gelukkig te zijn”.

Sakara

is verbonden met het element VUUR
De energie voelt aan als prikkelingen / elektrische schokjes, die door je handen gaan en werkt o.a. in de aura en reinigt de chakra’s. Sakara brandt door blokkades en weerstanden in fysieke, mentale, emotionele en spirituele  lichamen en transformeert deze energieën. Het is een energie, die daarnaast zorgt voor een regenboog van beschermend licht, die de aura omringt.

Angeliclight

is verbonden met het element LUCHT
Hij bestaat uit twee stralen en is de energie uit de dimensie van de Kosmos (de Heilige Geest), de Engelen en het Hogere Zelf. De energie verhoogt de kracht van het gesproken woord, zodat je als heler beter kunt communiceren en samenwerken met de Engelen/Gidsen, die de feitelijke heling verrichten. De effectiviteit van het Derde Oog (6e chakra) en de Keelchakra (5e chakra) worden aanzienlijk verhoogd.